5.10.11

Χαράς ευαγγέλια!

* Πέφτει το ευρώ ως προς το δολλάριο (ΚΑΙ για λόγους υποβάθμισης της «πιστοληπτικής ικανότητας» και της Ιταλίας από την Μούντις).
Χαρά η Μέρκελ που έτσι ευνοούνται οι γερμανικές εξαγωγές!
* Αναδεικνύεται η ΔΕΗ σε γενικό κρατικό εισπράκτορα! Ώς τώρα εκτός από το ρεύμα εισέπραττε και απόδιδε το χαράτσι για την δημόσια ραδιοτηλεόραση (ώστε να μπορεί να χρηματοδοτεί πλουσιοπάροχα αηδίες σαν την γιουροβίζιον) αλλά και τους δημοτικούς φόρους (για να μπορούν οι δημαρχέοι να διορίζουν κάνα «δικό τους παιδί», αδερφέ).
Τώρα θα εισπράττει και αποδίδει και το «τέλος» ακίνητης περιουσίας!
Χαρά οι ΔΕΗδες, που κάνοντας απεργία στο μέλλον θα στριμώχνουν το ίδιο το κράτος!
* Αθωώθηκαν οι Ντοπ-αγώνες, οι και «ολυμπιακοί» αποκαλούμενοι. Ύστερα από 7 χρόνια Κεντέρης-Θάνου αποδόθηκαν λευκοί στην κοινωνία...
Χαρά ο "αρχιερέας της διαπλοκής", alias "κινέζος", που συνέλαβε και εξετέλεσε (κανονικά...) τη φούσκα της προετοιμασίας των εδώ ντοπ-αγώνων, ταυτόχρονα με την άλλη του Χρηματιστήριου. Πολλά «νέα τζάκια» δημιουργήθηκαν τότε. Καταπράσινα!
Είναι να μην βγαίνει τώρα να μάς κάνει και οικονομική θεωρία;;;
* Η Μέρκελ σε ρόλο νταβατζή: Στην Βόννη, λέει, πειραματικά θα εφαρμοστεί, όμοια με το παρκόμετρο, το ...πουτανόμετρο!
Πάσα επί χρήμασι εκδιδομένη (οι εφημερίδες δεν υπονοούνται, έ!, μην τό χαλάμε!) θα πρέπει κάθε μέρα να αγοράζει ένα κουπόνι από το σχετικό μηχανάκι για να έχει δικαίωμα να σουλατσάρει στους δρόμους προς άγραν πελατών.
Χαρά οι "ιερόδουλες" που έτσι θα απαλλαγούν από «προστάτες»-νταβατζήδες αποχτώντας ως σούπερ προστάτη το γερμανικό γκουβέρνο!
* Ποιά οικονομική κρίση και ...μακακίες... Εδώ ο Χιμένεθ σπάει, λέει, το συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Κα-τα-στρο-φή!
* Δεν τόν πουλάει τον "Σκορπιό", το ωνάσειο νησάκι, καλέ, ανάμεσα στην Λευκάδα και την Ακαρνανία, η Αθηνά Ρουσέλ-Ωνάση στον άραβα «πρίγκηπα»...
Εσχάτη προδοσία! Εκεί που θά 'ρχιζε τις επενδύσεις ο κροίσος... Τού 'κοψε τη φόρα!
Πώς θα δούμε άσπρη μέρα, όταν συμπεριφερόμαστε έτσι στους «επενδυτές»;;;
* Σήμερα αγόρασα κάτι λεμόνια. Και έμεινα ξερός στο σπίτι, όταν διάβασα στο χαρτάκι του σούπερ-μπακάλικου ότι ήταν Αργεντινής!
Φαίνεται πως ναί μεν είμαστε χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" αλλά καθόλου της ...λεμονέας...
Πού θα πάμε να κρυφτούμε, ώ! φαιδροί συνέλληνες;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: