4.4.12

Γίνεται
να ξαναψηφίσουμε
τους ολετήρες για σωτήρες μας;;;
Ναί ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

1. Kαι ο "ολετήρ" και ο "σωτήρ" είναι τριτόκλιτα και με την ίδια ακριβώς κατάληξη...
2. Ο μέσος όρος του αθροίσματος των ποσοστών των ολετήρων-«σωτήρων» μας κατά τις 6 τελευταίες δημοσκοπήσεις τον τελευταίο μήνα είναι 40.36% με αξιοσημείωτα μικρή διακύμανση.
3. Με αυτό το ποσοστό οι ολετήρες-«σωτήρες» μας εξαφαλίζουν «άνετη» κοινοβουλευτική πλειοψηφία 158 εδρών, με βάση τον φαύλο καλπονοθευτικό "Νόμο Σκανδαλίδη", που τον τροποποίησε προς το φαυλότερο και καλπονοθευτικότερο ο "Νόμος Παυλόπουλου".
4. Και οι δύο αναμασσούν τα ίδια ακριβώς φθαρμένα, ξεφτιλισμένα «επιχειρήματα» περί ανάγκης "ισχυρής" κυβέρνησης και "σωτηρίας" της πατρίδας.
5. Η σκέψη τους είναι απλή: Αφού είναι τόσο ηλίθιοι και τά 'χαψαν τόσες φορές (μετράω 12 φορές κατευθείαν και 14 "από σπόντα", σύνολο 26) γιατί να μην το ξαναχάψουν και μία ακόμα;;;
6. Οι αντίπαλοί τους αντί να επικεντρώσουν τον αγώνα τους -ήδη από το 1974!!!- ενάντια στην φαυλότητα του καλπονοθευτικού συστήματος που παρήγαγε συνεχώς και αδιαλείπτως τις «ισχυρές» (δηλαδή ισχυρώς διεφθαρμένες) κυβερνήσεις, οι οποίες εγκαθίδρυσαν και εμπέδωσαν το πελατειακό σύστημα, καλλιέργησαν, άπλωσαν, βάθυναν και γενίκευσαν την διαφθορά και μάς έφεραν στο σημερινό χάλι, ...περί άλλων "μεριμνούν και τυρβάζουν".

Κι εμείς;;;
Μα εμείς... κατά το γνωστό ανέκδοτο...
εμείς είμαστε -ακόμα...- και με τον ολετήρ και με τον σωτήρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: