7.1.13

«Σαλτάρησε» ο Ευάγγελος...
ή η γελοιότητα ως "πολιτικός πολιτισμός"

Έχει απόλυτο δικιο ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος να αφρίζει και ξαφρίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ που τού χαλάει τον "πολιτικό πολιτισμό"...
Απρεπέστατα και αντιδημοκρατικότατα το κόμμα της αποκαλούμενης «αξιωματικής» (αγνοώ το ΑΚΡΙΒΕΣ περιεχόμενο του όρου...) αντιπολίτευσης θεωρεί πως πρέπει να ερευνηθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και του ίδιου, που έκρυβε τη "λίστα Λαγκάρντ" 15 μήνες, και όχι μόνον του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, που την έκρυβε 8 μήνες.
Είμαι στο πλευρό του κ. Βενιζέλου!

Έχω όμως μια καθαρά νομική απορία και παρακαλώ τον Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να μού την λύσει κατεπειγόντως για να μην χάσω εντελώς τον ύπνο μου.

Κε Βενιζέλο,
δέχομαι ότι εντίμως καταχωνιάσατε και κρύβατε την περιβόητη λίστα, επί κάπου δέκα μήνες που είσαστε υπουργός Οικονομικών, διότι ήταν "προϊόν εγκλήματος". 
Η πεντακάθαρη νομική και πολιτική συνείδησή σας δεν επέτρεπε την «χρήση» της, αντίθετα με ό,τι έκαναν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, που -συνεπαγωγικώς τεκμαίρεται ότι...- στερούνται τέτοιας συνείδησης.
Όμως, όταν πάψατε να είστε υπουργός, γιατί την κρατήσατε για τον εαυτό σας, επί πέντε ακόμα μήνες, και την παραδώσατε στην κυβέρνηση μόνον όταν πήρε τέτοια δημοσιότητα το θέμα που δεν σάς «έπαιρνε» πιά;;;
Δεν ήταν δημόσιο "έγγραφο" πλέον, έστω και "προϊόν εγκλήματος";;;
Δεν έπρεπε να την παραδώσετε ΑΜΕΣΩΣ στον διάδοχό σας υπουργό τον Απρίλιο του 2012;;;
Δεν είναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα το ότι δεν την παραδώσατε;;;
...Ραβασάκι προσωπικό σας ήταν και την πήρατε μαζί σας φεύγοντας από το Υπουργείο;;;

Απαντείστε μου, παρακαλώ. Κάτι θα βρείτε εσείς να πείτε για να καλμάρω...
Πιστέψτε με! Στριφογυρίζω τα βράδια στο κρεββάτι, δεν μπορώ να κοιμηθώ, σκεφτόμενος ότι διαλύεται ο πολιτικός πολιτισμός μας από τον κακούργο ΣΥΡΙΖΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: