21.7.10

Τα ύστερα του Κόσμου!!!
...Αναρχικός o Cameron!!!


Ο Ντέϊβιντ Κάμερον, 43 χρονών, είναι ο πρωθυπουργός του "Ενωμένου Βασίλειου", της Βρεττανίας δηλαδή, εδώ και, μόλις, δυόμισυ μήνες, ως αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος {Torries} που ήρθε πρώτο κόμμα στις τελευταίες εκλογές εκεί.

Διαβάστε τί ...ξεφούρνισε πρόσφατα:
«Οι πολίτες, υπό την καθοδήγηση μάνατζερ, θα αντικαταστήσουν το κράτος αναλαμβάνοντας τον έλεγχο και την ευθύνη λειτουργίας περισσότερων τοπικών προγραμμάτων και υπηρεσιών, όπως τοπικών ταχυδρομείων, βιβλιοθηκών, μέσων συγκοινωνίας και να διαμορφώνουν τα σχέδια οικιστικής ανάπτυξης στην περιοχή τους.
Το σχέδιο θα αρχίσει από τέσσερις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας: Το Λίβερπουλ, το Ήντεν Βάλεϊ, το Μέϊντενχεντ και το Σάτον.
Η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει ποσά που βρίσκονται δεσμευμένα σε αδρανείς τραπεζικούς λογαριασμούς για να χρηματοδοτήσει τοπικές δράσεις από φιλανθρωπικές οργανώσεις, ομάδες πολιτών και εθελοντών, που θα αποσκοπούν στην απεμπλοκή του κεντρικού κράτους».


Αλλούτερα πράμματα... Σκέτη αναρχία...
Αν είχε παραλείψει εκείνο το «υπό την καθοδήγηση μάνατζερ», "σήμα κατατεθέν" των νεοφιλελεύθερων, κανείς δεν θα τολμούσε να ισχυριστεί ότι δεν είναι «μαθητής» των Κροπότκιν, Μαλατέστα, Μπακούνιν, Προυντόν {κατ' αλφαβητική σειρά...}
Κι όμως χρηματιστή γυιός είναι ο άνθρωπος και στην Οξφόρδη σπούδασε...

Θα πεί κανείς αντιρρησίας ότι αναρχικοί υπάρχουν και «αριστεροί» και «δεξιοί»... Σωστό κι αυτό...

Η καταγωγή του, κατά την Wikipedia, είναι ανάμικτη σκωτσέζικη (πατέρας) και αγγλική (μητέρα) με μακρυνότερη γερμανική και εβραϊκή {Ασκενάζι} ρίζα.
Χμμμ... Κι ο Μάρξ γερμανοεβραίος δεν ήταν;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: