27.1.11

Πώ, πω πω, πώωωωωωωωωω πλεκτάνες!

* Βρήκα από ποιούς «καθοδηγούνται και οδηγούνται» {όπως δήλωσε με στόμφο η σοσιαλίστρια μπιλντερμπεργκική κα Άννα Διαμαντοπούλου} οι απελπισμένοι μετανάστες, που μπήκαν -χωρίς κανένα πρόβλημα, σημειωτέον...- στη Νομική:
Από τους δωροδοκηθέντες {και των δύο κομμάτων... ξέρετε εσείς ποιών δύο κομμάτων}, ώστε «τα φώτα» -τα σκοτάδια δηλαδή- να πέσουν πάνω στους μετανάστες και να απομακρυνθούν απ' αυτούς.
* Βρήκα και το μέρος που θα γίνει το επόμενο "φόρουμ" των ...γκαβών του Νταβός:
Είναι η πολίχνη ...Gavoche της Ταϊλάνδης. Το οποίο, εκτός από την ...συνωνυμία, παρέχει όλα τα εχέγγυα και επιπλέον διαθέτει έμπειρες κυρίες (και λίγους κυρίους...) ειδικευμένες στο ταϊλανδέζικο «μασάζ»...
* Ο Παμπούκης «σκίζει», μην πείτε κουβέντα! Ξεχάστε την Qatar-αμένη επιτυχία του με τους «επενδυτές» του Κατάρ. Θα τούς λειώσει τους ζημενσιανούς γερμανούς να μάς επιστρέψουν τα 2 δίς ευρά που μάς λήστεψαν δωροδοκώντας.
Και μην πιστέψετε κάποιους συνεργάτες του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" που ισχυρίζονται ότι αυτοί τό φωνάζουν εδώ και 4 χρόνια! Είναι εξακριβωμένο επιστημονικώς ότι ο Παμπούκης ΔΕΝ διαβάζει τα μπλογκ του Π/Τ.
* Με 7 κιλά δυναμίτη, κατά την ρώσικη αστυνομία, «εκτέλεσε» 35 και τραυμάτισε 130 άτομα ο αυτόχειρας βομβιστής στο αεροδρόμιο της Μόσχας.
Πώς τό βρήκανε ότι ήταν 7 κιλά, αφού όλα έγιναν στάχτη και μπούλμπερη;;;
Οι ίδιοι τού τά' χαν προμηθεύσει;;;
* Ο "Ατρέας" του Π/Τ και ο Παντελής Μπουκάλας από την "Καθημερινή" κάνουν σήμερα την ίδια αναφορά για τους μετανάστες της Νομικής: Το «χτίσιμο» του Παυσανία από τους αρχαίους σπαρτιάτες μέσα στο ναό, όπου είχε ζητήσει άσυλο.
Λέτε να είναι το ίδιο πρόσωπο;;;
Δεν τό πιστεύω... Ο Παντελής δεν κάνει παρασπονδίες. Αλλά ούτε κι ο "Ατρέας" διαβάζει την "Κ." Σύμπτωση θά 'ναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: