16.7.11

Θαύμα! Θαύμααααααααα!

Ένα ακόμα θαύμα αποκαλύφθηκε στον μαγικό κόσμο της «ελεύθερης» Αγοράς (των ΜΜΕ[¹] αυτή τη φορά):
Μία-δύο-τρείς (μπορεί και όλες...) οι αγγλικές εφημερίδες του μαικήνα Μέρντοχ[²] έκλεισαν, και θα κλείσουν, λέει, διότι είχαν βάλει ηλεκτρονικούς "κοριούς" σ' όλη την ...Οικουμένη περίπου, ειδικά σε οικογένειες που είχαν κάποιο τραγικό συμβάν (νεκρό-νεκρούς συνήθως... σε πολέμους ή δυστυχήματα), για να αντλούν θέματα και πληροφορίες για τα σκανδαλικά τους δημοσιεύματα.
Και μάλιστα χτες απολύθηκε η "ηγερία" του όλου ευαγούς εγχειρήματος. Η διευθύντρια που είχε συλλάβει, οργανώσει και «αξιοποιήσει» το δυσώδες αυτό κύκλωμα.
Όχι! Ο Μέρντοχ δεν ήξερε τίποτα... Αυτός μόνο εισέπραττε...
Και κατά τους νόμους της «ελεύθερης» Αγοράς ο εισπράττων είναι αθώος.
Δεν ισχύει εκεί το λατινικό "Qui profitur?" για απόδοση ευθυνών.
Θα κατέρρεαν οι «Αγορές», αν ίσχυε...
Θα βούλιαζε η Οικουμένη!
--------------------------
[¹] Μέσα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗΣ Εξαπάτησης
[²] ......Γαλλοελληνικά: Merde-ώχ!
Όποιος δεν πιάνει το υπονοούμενο, ας ρωτήσει τον Καμπρόν!

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Πάντως, αυτή η κοκκινομάλλα ασχημομούρα δεν υπήρξε κάτι αντίστοιχο του αγορανομικώς υπευθύνου. Ήταν όντως ηγετική φυσιογνωμία στον... οίκο.
Ωστόσο, μεγαλύτερο φταίξιμο ρίχνω στους μαλάκες τους Εγγλέζους, που διάβαζαν με μανία τις υποκλαπείσες συζητήσεις που είχαν συγγενείς φαντάρων που σκοτώθηκαν στο Ιράκ ή η οικογένεια της μικρούλας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε! Μιλάμε για διαστροφάρα!
Και μην μου πεις ότι ο... λαός χειραγωγήθηκε! Μόνο την αντίστοιχη εφημερίδα "Μετρό" του Λονδίνου να δεις, καταλαβαίνεις επίπεδο!