10.8.11

«Λεφτά υπάρχουν! ...για τους
"ολυμπιακούς" Ντοπαγώνες»


...που θα κάνουμε στην πάλαι-ποτέ πρωτεύουσα του Κόσμου, του χρόνου.
Πρέπει να κατασκευάσουμε τούτο, πρέπει να φτιάξουμε εκείνο, νέες εγκαταστάσεις για απίθανα α(θ)λητικά ανταγωνίσματα, φιέστα έναρξης, που πρέπει να είναι η λαμπρότερη όλων των εποχών, περασμένων και μελλοντικών, ανυπέρβλητη, αντάξια της πάλαι-ποτέ παγκόσμιας αυτοκράτειρας[¹], φιέστα λήξης παρόμοια χλιδάτη, πανάκριβη και εκθαμβωτική.
Λεφτά υπάρχουν!
Για τις τσέπες των φίλων μας «επενδυτών», που καταξοδεύονται οι καϋμένοι για να προσδώσουν γκλαμουριά στο πεσμένο μας γόητρο, αλλά και για τις εταιρείες α(θ)λητικών ειδών, οι οποίες συνδέουν άμεσα το ύψος των δωροδοκιών και άλλων παροχών προς τα τεράστια κέρδη τους. Όσο περισσότερα κερδίζουν μέσα (και) από τους "ολυμπιακούς" Ντοπαγώνες, αυτήν την υπέροχη γαλλική εφεύρεση την οποία τόσο καλά εκμεταλλευόμαστε και "αξιοποιούμε" όλες οι κυβερνήσεις... φασιστικές, συντηρητικές, σοσιαλιστικές και λαϊκές, τόσα περισσότερα θα διοχετεύουν και σε μάς.
Λεφτά υπάρχουν!
Αλλά όχι για να τά σκορπάμε δώθε-κείθε, να τά σπαταλάμε για Κέντρα Νεότητας, για κάτι απίθανα, -μελαμψά κυρίως αλλά και άλλα...- παιδιά, που μάς πρόκυψαν σε αριθμούς πολύ μεγαλύτερους από ό,τι έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις μας, η ΑΓΟΡΑ εργασίας!
Παιδιά που, παρ' όλα αυτά, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση, που πρέπει φυσικά -όπως πάντα καί αείποτε!- να πληρώσουν οι φτωχοί, έχουν την αναίδεια να ζητούν να βρουν δουλειά κι αξιοπρέπεια.
Θα τούς δείξω εγώ!
Θα διπλασιάσω τους Προστάτες του Πολίτη, του νομοταγούς βεβαίως πολίτη, που αρκείται από τον καναπέ του να βλέπει στην telly και να χορταίνει γκλαμουριά και ντοπαρισμένα ανθρωπάκια να τρέχουν, να πηδούν και να κάνουν ένα σωρό άλλες ανούσιες ανταγωνιστικές "ολυμπιακές" ανοησίες, αφήνοντάς μας ανενόχλητους να τόν αρμέγουμε ποικιλοτρόπως.
Οι Προστάτες του Πολίτη θα τά συνετίσουν...
Κι αν δεν συνετιστούν... Ας πάνε από κεί που ήρθαν...
Τα κ - - - παιδα!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[¹] "Rule! Britannia, rule!" Old and current anthem of the UK.

Δεν υπάρχουν σχόλια: