11.6.12

Απλά πράμματα
Γιατί να ΜΗΝ ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα
και γιατί να ψηφίσετε ΝΔ - Σαμαρά

ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ που προκύπτουν από την «τρέχουσα» προεκλογική εκστρατεία της "Νέας Δημοκρατίας" και του κ. Σαμαρά αλλά και από την σαραντάχρονη -περίπου- πορεία τους στα πολιτικά πράγματα της αγαπημένης μας πατρίδας.
Γιατί να ΜΗΝ ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα
1. Καμμία εμπειρία δεν διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση κράτους, ειδικά ενός διεφθαρμένου κράτους. Θα έχει απέναντί του όλους τους νταβατζήδες, τα λαμόγια, τους διεφθαρμένους λυμεώνες του Δημόσιου Πλούτου και αποκλείεται να τα βγάλει πέρα μ' αυτούς.
2. Ως πολιτικός ο Τσίπρας δεν έχει κάνει καμμιά κωλοτούμπα. Με ΣΥΝ πρωτοξεκίνησε ως μαθητής, ΣΥΡΙΖΑ παραμένει. Ακαμψία η οποία δεν ενδείκνυται στην πολιτική μας κονίστρα, στην οποία οι μετέχοντες κυβερνητικοί-δικομματικοί πολιτικοί μας είναι "άσσοι" στην ευκαμψία και τις κωλοτούμπες και έτσι επιβίωσαν 37 χρόνια.
3. Στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αίτηση μέλους ένας τύπος που παλιότερα στο διαδίκτυο προέτρεπε να γίνει «αντάρτικο πόλεων».  Άσχετα αν απορρίφθηκε η αίτησή του, για να την κάνει αυτός σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ «αντάρτικο πόλεων» σκέφτεται να κάνει, αν τυχόν -φτού στον κόρφο μας!- σχηματίσει κυβέρνηση!
4. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει, λέει, τις Τράπεζες, που πρόσφατα κεφαλαιοΔΟΤΗΘΗΚΑΝ με πολλά δισεκατομμυριάκια μας, υπό δημόσιο έλεγχο! Καταστροφή! Πώς θα δίνουν μετά θαλασσοδάνεια στους "ημετέρους" και τον εθνικό μας εργολάβο;;;
5. Όλοι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ, υπάλληλοι, επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες στο σύνολό τους, έχουν μεταφέρει τα λεφτά τους στην Ελβετία. Ας πάνε λοιπόν να ζητήσουν την ψήφο των Ελβετών και όχι τη δική μας!!!
Γιατί να ψηφίσετε ΝΔ - Σαμαρά
1. Ως κόμμα είναι έμπειρο στην διαχείριση του πελατειακού συστήματος και της διαφθοράς, αφού αυτοί και τα ΠΑΣΟΚικά "συνεταιράκια" τους το εγκαθίδρυσαν και το ...αρμάτωσαν με πληθώρα νόμων τροφοδοσίας και προστασίας των νταβατζήδων και ατιμωρησίας των διεφθαρμένων υπουργών. Διεφθαρμένο κράτος έχουμε, τους έμπειρους στη διαφθορά χρειαζόμαστε να μάς κυβερνήσουν!
2. Ο κ. Σαμαράς έχει μεγάλη εμπειρία στην διακυβέρνηση του κράτους για το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον. Ως υπουργός Εξωτερικών το 1992 π.χ. θυσίασε τα εθνικά συμφέροντα στο "Μακεδονικό" απορρίπτοντας το "πακέτο Πινέϊρο", προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση της ΝΔ και να φτιάξει δικό του κόμμα. Κι όταν το κόμμα του δεν περπάτησε και ξαναγύρισε στη ΝΔ, ως υπουργός Πολιτισμού, διόρισε για φύλακες στους αρχαιολογικούς χώρους, στα Μουσεία και στο Υπουργείο την ...μισή Μεσσηνία!!! Έμ! ποιούς θα διόριζε;;; Κατοίκους του Νίγηρα;;;
3. Το ότι στο ενδιάμεσο άρχισε να γλείφει εκεί που έφτυνε, για να τον ξαναπάρουν στην ΝΔ, αποδεικνύει την ευλυγισία του, πράγμα πολύτιμο στο κόμμα, στο οποίο οι οσφυοκάμπτες αναδεικνύονται με τον καιρό και αρχηγοί του. Ευλυγισία άλλωστε που (ξανα)αποδείχτηκε όταν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο (το οποίο προηγούμενα καταδίκαζε ως καταστροφικό) ενώ είχε καταψηφίσει το πρώτο! Και ακόμα περισσότερο ευλύγιστος έδειξε όταν ξαναπήρε στη ΝΔ τόσο όσους είχε διαγράψει γιατί είχαν ψηφίσει το πρώτο (π.χ. Ντόρα...) όσο και όσους είχε διαγράψει όταν καταψήφισαν το δεύτερο!!!
4. Ο κ. Σαμαράς εξ άλλου θα κατεβάσει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους "τσεκουράτα"! Γιαυτό άλλωστε πήρε (και πριμοδότησε σε σταυρούς...) τον τσεκουροφόρο Βορίδη! Θα τις κατεβάσει βέβαια, αφού πρώτα ειδοποιήσει "μερικούς-μερικούς γνωστούς-άγνωστους"... να μην τις ξαναφορέσουν. Έ! όχι να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
5. Η ΝΔ θα ιδιωτικοποιήσει (πουλήσει δηλαδή) την τελευταία κρατική Τράπεζα που μάς απόμεινε, την Αγροτική Τράπεζα. Η οποία όμως έχει υποθηκευμένη, λένε, το 70% της αγροτικής γής ως εγγύηση για τα δάνεια που έδινε στους αγρότες. Έτσι -επιτέλους!!!- θα περάσει η γή στην Ιδιωτική Πρωτοβουλία(*) για να κάνει επενδύσεις, να βρεί δουλειά ο κοσμάκης, που τον άφησαν άνεργο τα μνημόνια...
6. Οι -σταθεροί- υποστηρικτές της ΝΔ τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλέμποροι, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλογιατροί κλπ είναι ένθερμοι -φανατικοί θα έλεγα- εραστές του ευρώ! Το υπεραγαπάνε! Και γιαυτό έχουν φροντίσει πολλά-πολλά δισεκατομμύρια ευρών να τα αποθηκεύσουν με ασφάλεια έξω από την πιθανή "ζώνη της δραχμής", στην οποία τα μνημόνια των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μάς σπρώχνουν!
Αν επιτευχθεί αυτό, σού λέει, θα τα φέρουμε πίσω να αγοράσουμε όσες παραλίες και νησιά, όσους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, όσα "φιλέτα" γής έμειναν απούλητα, για να κάνουμε επενδύσεις και να βρουν δουλειά οι κακομοίρηδες συμπατριώτες μας, που έμειναν άνεργοι με τα μνημόνια...
-----------------------------
(*) Κάποιους περιθωριακούς που την αποκαλούν Ιδιωτική ΥΣΤΕΡΟβουλία μην τους παίρνετε στα σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: