14.8.12

Ξε-φουσκο-δενδιές

@ Εντάξει κ. Δένδια! Δώσατε επαρκείς αποδείξεις ότι με την ομάδα "ΔΙΑΣ" των πραιτωριανών σας μπορεί να μεγαλυνθεί ο "Ξένιος Δίας".
Καιρός δεν είναι να πάτε σπιτάκι σας τώρα;;;
Ο φασισμός είναι κακιά αρρώστεια, εξουθενώνει τον άνθρωπο: Από τέτοιους μικροδιωγμούς ξεκίνησε κι ο Χίτλερ και θυμάστε την κατάληξή του στο υπόγειο της καγκελαρίας...
@ 7.361 προσαγωγές κάνανε, λέει, μέχρι προχτές. Και μόνον 1.596 βρήκαν "χωρίς χαρτιά". Τεράστια επιτυχία!!! Εθνωφελέστατη!
Άμα απαλλάσσουμε το έθνος από 1.500 παράνομους μετανάστες τη βδομάδα (έστω ταλαιπωρώντας άσχημα πενταπλάσιους...) θέλουμε μόνον ...200 βδομάδες (μιά τετραετία δηλαδή...) για να γλιτώσουμε από τη φοβερή μάστιγα των 300.000!
@ Από την άλλη τη μάστιγα πάντως, τη σαμαριακή, προβλέπω να απαλλασσόμαστε πολύ γρηγορότερα. Ίσως και πριν το "ΟΧΙ"...
@ Είπα σαμαριακή και θυμήθηκα τον Σαμαρά που στο εκ Πύλου «διάγγελμά» του μίλησε για "ενωμένη γροθιά" {υπάρχει και ...χωρισμένη;;; αντιδιαστολή με την μούντζα έκανε;;;} και για ..."ανηφορική μάχη".
Μήπως πρέπει να πάει πάλι σε κάνα σχολείο να μάθει ελληνικά;;;
@ Άμ! εκείνος ο φίλτατος Ρουπακιώτης, υπουργός Δικαιοσύνης, τί την ήθελε τη δήλωση για «απάνθρωπη» βία;;; Υπάρχει και ...ανθρωπιστική βία και δεν το ξέραμε;;;
@ Άσε που ο καθηγητής εγκληματολογίας και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, μετά την δολοφονία ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας από μηχανοκίνητα χρυσαύγουλα, ζήτησε από την "πολιτεία" (έτσι αόριστα... "πολιτεία" όχι "κυβέρνηση" την οποία κι ο ίδιος στήριξε με την ψήφο του στη Βουλή...) «να βγάλει τις κουκούλες από τους αυτόκλητους σωτήρες της φυλής» κλπ κλπ κλπ.
Ξέχασε ο κ. καθηγητής ότι είναι ρητή προεκλογική (και στομφώδης μάλιστα!) δέσμευση του πρωθυπουργού που κι ο ίδιος στηρίζει, να βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους...
@ Κι ας ξαναματαεπιστρέψουμε στον Δένδια: Ζήτησε, λέει, επιτάχυνση της διαδικασίας εντοπισμού και προσαγωγής των δολοφόνων του ιρακινού.
Πολύ καλά έκανε... Διότι με 47% (έτσι γράφηκε και δεν διαψεύστηκε...) των αστυνόμων να είναι οπαδοί του ...«φύρερ» Ν.Μ., χρειάζεται και υπουργική εντολή... για να πιαστούν οι δολοφόνοι.
@ Κατά τα άλλα... Από τον ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκε η πληροφορία ότι, μετά το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού "Σπήγκελ" πως ο Τσίπρας είναι ο δεύτερος πιο επικίνδυνος πολιτικός στον κόσμο, στο σπίτι του στην Κυψέλη ανοίχτηκαν σαμπάνιες!
Τσίπουρα ήπιαν όχι σαμπάνιες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: