4.8.10

«Διακόπτομεν την κανονικήν ροήν του προγράμματος...»

...όχι για να πάμε να "φορτώσουμε τις μπαταρίες" και να επανέλθουμε μετά ως εύρωστα, αποδοτικά (και ανταγωνιστικά, που είναι η λέξη της μόδας...) «εργαλεία» παραγωγής....
Όοοοοοοοοοοοχι!
Νά έτσι... έχω μαζέψει πολλά "χαρτάκια" με φύρδην-μίγδην σημειώσεις επί ασχετοασχέτων θεμάτων και λέω να τα παραθέσω όλα μαζί, να τά ξεφορτωθώ.
Κάμποσα είναι μπαγιάτικα. μην μού κακιώσετε.
# Υπάρχουν λεφτά! Κάτι ήξερε ο Γ(κ)ΑΠ!!! Εκείνη την ...θρυλική και ...κοκκαλική Sports Limited, που δεν απέδιδε τον ΦΠΑ (τόν έκλεβε δηλαδή...) από τα εισιτήρια των αγώνων στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, την θυμάστε;;; ...Μόνον... 600 χιλιάρικα ευρά είχε κλέψει... Νά 'τα τα λεφτά!
Τώρα γιατί το κράτος επιδοτεί τις ΠΑΕ (δηλαδή τις τσέπες των λαμόγιων, που πλένουν και ...καταβροχθίζουν άφθονο μαύρο χρήμα μέσα από αυτές τις διαδικασίες) μόνον κάνας σοσιαλιστής θεός, πιστός της «ελεύθερης» Αγοράς θα μπορέσει να τό εξηγήσει νομίζω.
Αναμείνατε την έλευσή του.
Το 2012 μάλλον. Με την «συντέλεια» του Κόσμου.
# Παιδεραστές. Κάποιο κράτος, λέει, θα θεσπίσει (ή και θέσπισε ήδη, δεν θυμάμαι) ΕΙΔΙΚΗ θεραπεία για τους βιαστές παιδιών. Θεραπεία που θα κατατείνει την απαλλαγή τους από σεξουαλικές ορμές. Καταλαβαίνετε τί είδους θεραπεία θα είναι...
Η αντίληψη του ότι όλα είναι "ορμέμφυτα"... Για να κρύψει την κοινωνική ευθύνη... Να κρύψει το ποιά «παιδεία», ποιό πλέγμα αξιών, δημιουργεί και τους παιδεραστές και ένα σωρό άλλους εγκληματίες τριγύρω μας. Διωκόμενους ή όχι...
«Πουτάνα είμαι, κοινωνία, και σού μοιάζω!»... έτσι δεν είχε γράψει η "δικιά μας";;; Πόσο δίκιο είχε.
# Απάνθρωπη επίθεση, δήλωσε ο Αχματινεζάντ, πρόεδρος του Ιράν, πολιτικός μηχανικός παρακαλώ..., για την πειρατική δολοφονική επιδρομή του Ισραήλ στα πλοία για την Γάζα.
Υπονοώντας προφανώς ότι υπάρχουν και ...ανθρωπιστικές επιθέσεις!!!
Βγάλε τον σκασμό, καλέ μας πρόεδρε.
Άντε μην σού θυμίσω τον Ξέρξη!
# Η ορολογία "άτυπο" πέρασε από τα ευρωπαϊκά συμβούλια υπουργών (άγνωστο γιατί τά λένε έτσι... Κακή μετάφραση κάποιου ξένου όρου είναι; Υπάρχουν και ...ΕΝΤΥΠΑ συμβούλια;) και στην κυβέρνησή μας. Άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο... Τί μετονομασία είναι αυτή;
Περιέχει και τέτοιους όρους το «μνημόνιο»;;;
# Ο διαβόητος Εφραίμ (που σάς αποκαλύπτω ότι τα μαλλιά του τα ...ξεβάφει άσπρα με οξυζενέ για να δείχνει «γέροντας» ενώ γύρω στα 45-50 είναι) δήλωσε ότι από το ...οφσιόρ μοναστήρι του πέρασε η μισή ΝΔ και το μισό ΠΑΣΟΚ.
Δεδομένου ότι υπάρχει "άβατον" για τους θηλυκού γένους ανθρώπους στο «άγιο όρος» αλλά και ότι κατά το Σύνταγμα τα κόμματα έχουν υποχρέωση να τηρούν αναλογία φύλων (πές με: γυναίκες) 30% σημαίνει ότι τόν έχουν προσκυνήσει το 71,4% των ΠΑΣΟΚΩΝ (ανδρών) και Νεοδημοκρατών!
«Θού, λαέ, φυλακήν τω στόματί μου» που συνηθίζει να γράφει κάποιος εδώ γύρω στην μπλογκόσφαιρα...
# Ο ΣΥΝ {Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου στην αρχική του ονομασία, τότε με Φλωράκη-Κύρκο ...αγκαζέ} έκλεισε τα 21 του χρόνια.
Ενηλικιώθηκε όμως;;;

2 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Καλό "φόρτωμα" μπαταριών Ατακ :-)

Και με νέες σημειώσεις εε;

Καλό βράδυ

...Ατακαδόρ είπε...

Ευχαριστώ καλή μου Βάσια.

Καλά να περάσεις. Με "διακοπές" ή όχι.

Τις μπαταρίες πάντως εγώ τίς φορτίζω με τον φορτιστή στην πρίζα...
Δεν τρέχω στις παραλίες αυγουστιάτικα με την ...πλέμπα...